ضدعفونی سردخانه

ضدعفونی و گندزدایی سردخانه های صنعتی

در موسسات خدمات غذایی که به پاکیزگی وابسته هستند، سردخانه های به هم ریخته، نامرتب و کثیف می تواند یک مشکل بزرگ باشد. اقلام خوراکی اساسی همچون میوه ها، سبزیجات، انواع گوشت و غیره، در معرض ابتلا به انواع میکروارگانیزم ها هستند. آلودگی سردخانه و عدم ضدعفونی محیط سردخانه، نه تنها موجب رشد باکتری ها می شود، بلکه باعث می شود سردخانه برق بیشتری مصرف کند و طول عمر آن کاهش یابد. به جز محیط، ضدعفونی هوای سردخانه صنعتی نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. چرا که آلودگی های میکروبی از طریق هوای در حال گردش، منتشر و پخش می شود. در این مقاله، دستورالعمل های گام به گام در مورد نحوه تمیز کردن و ضدعفونی سردخانه و سازماندهی سردخانه های تجاری پرداخته خواهد شد.

نحوه ضدعفونی کردن سردخانه و رفع کپک میوه

دمای پایین، ذاتا موجب از بین بردن آفات و حشرات در سردخانه می شود، اما نمی تواند به طور قطعی از رشد باکتری و کپک جلوگیری کند. باکتری ها و کپک ها می توانند در طول زمان در سردخانه جمع شوند، بنابراین مهم است که سطوح سردخانه میوه را با یک ضدعفونی کننده سطوح سردخانه مطمئن، ضدعفونی کنید.

عملیات ضدعفونی کردن سردخانه

به منظور انجام کار خوب در مدیریت سردخانه و اطمینان از کیفیت یخچال مواد غذایی و مواد پخت و پز، انجام کارهای بهداشتی و ضدعفونی کردن سردخانه به طور منظم ضروری است. بررسی روش ضدعفونی سردخانه بسیار اهمیت دارد. نخست باید عملیات تمیزکاری با شوینده های صنعتی مناسب انجام گیرد و سپس عملیات ضدعفونی کردن سردخانه آغاز شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *